Despre uleiurile esentiale de la Young Living

Fondata de Gary Young in anul 1993, Young Living reuneste vechi traditii si stiinta moderna pentru fabricarea produselor sale si reprezinta azi, pe plan mondial, promotorul unor uleiuri esentiale de o valoare exceptionala, pentru un mod de viata sanatos. Printr-o activitate intensa de cercetare, Young Living a redescoperit tainele de sute de ani legate de sanatate. Multe documente si relatari dau marturie despre faptul ca, inca din acele vremuri, cele mai avansate civilizatii se bazau pe puterea uleiurilor esentiale, pentru a dobandi, a intari si a pastra sanatatea pentru trup si suflet.

De ce sunt importante Uleiurile esentiale pentru viata si sanatatea noastra?

  • Este documentat stiintific ca uleiurile esentiale contin si transporta cel mai inalt nivel de molecule oxigenate, fata de orice alta substanta cunoscuta de om.
  • Uleiurile esentiale contin minerale, sunt un biocatalizator, deoarece sunt realizate din oxigen, aminoacizi si functia lor este de a transporta substante nutritive in celulele corpului uman.
  • Uleiurile esentiale au capacitatea de a “digera” chimicalele din corpul uman, astfel incat se obtine o imbunatatire a puterii creierului si o mai buna memorie.
  • Uleiurile esentiale au capacitatea de a stimula glandele secretoare pentru producerea hormonului de crestere uman si anticorpilor pentru sustinerea functionarii tiroidei.
  • Uleiurile esentiale au capacitatea de a stimula activitatea enzimatica in corpul uman pentru imbunatatirea functiei digestive si realizeaza o mai buna “colectare” energetica si nutritiva din alimentele ingerate.

De ce substantele din plante cunoscute sub numele de uleiuri esentiale sunt veriga care lipseste in cautarea noastra pentru o mai buna sanatate si longevitate?

Aceasta stiinta veche, cu un fundament biblic, dezvaluie de ce tamaia si smirna au fost aduse la pruncul Iisus si de ce, timp de secole, uleiurile esentiale au ajutat in nenumarate situatii medicale.

Dr. Gary Young a fost primul care a desfasurat activitati de cercetare clinica in America de Nord, cu 18 ani in urma, cu privire la utilizarea uleiurilor esentiale pentru tratarea bolilor degenerative. Avand cele mai multe ferme agricole private din lume pentru productia de uleiuri esentiale, D. Gary Young este unul din doar cativa experti care inteleg cerintele pentru cultivarea organica, distilarea si protejarea calitatii acestor uleiuri pretioase. Pentru cei care sunt in cautarea adevarului pentru vindecarea la diferite dimensiuni, uleiurile esentiale pot fi raspunsul.

Pentru o intelegere mai profunda a rolului uleiurilor esentiale, am putea face o comparatie intre o planta si corpul uman, intre seva unei plante si sangele din corpul uman – analogia dezvaluie concluzii foarte interesante. In corpul uman avem o substanta numita sange, care are un scop foarte specific. Acest scop este de a transmite nutrientii la celule, de a hrani celulele. Unul dintre agentii primari in sange, care este responsabil pentru transportul de nutrienti prin peretele celulei este oxigenul. Daca am lua oxigenul din celule, ce s-ar intampla? Am muri foarte repede. Celulele ar incepe sa se transforme si sa emane un gaz toxic care creeaza o gazda pentru boli. Si astazi traim intr-un mediu in care suntem privati de oxigen din cauza aerului pe care il respiram, a alimentelor pe care le mancam si a apei pe care o bem.  Si din acest motiv, ne-am pozitionat singuri in ipostaza de a fi victime si este evident ceea ce se intampla in lumea noastra de astazi. Ei bine, uleiurile esentiale, au aceeasi rol si indeplinesc aceeasi functie in planta, ca sangele in corpul uman. Cati dintre voi v-ati taiat la un deget? Ce se intampla? Curge sange. Cand sangerati, are loc distrugerea bacteriilor invazive si se initiaza, procesul de regenerare a tesutului.

Acelasi proces are loc cu frunza sau tulpina unei plante deteriorate. Este un lichid care curge, numit rasina de unii, altii il numesc sangele plantei, dar este acelasi lucru. Ea sangereaza pentru ca sa curete acea parte a plantei deteriorate, pentru a distruge bacteriile si a se regenera.
Uleiul esential este ca sangele, este un transportator si ingredientul principal din acesta este chiar oxigenul.
S-a descoperit prin cercetari si traducerea papirusurilor si a hieroglifelor din Egipt ca, uleiurile au fost primul medicament folosit de om. Chiar inainte de a fi folosite plantele, erau extrase uleiurile din plante si utilizate chiar inainte ca planta sa fi fost folosita.

Recent a fost documentat faptul ca uleiurile esentiale produc cel mai inalt nivel de molecule oxigenate, fata de orice substanta cunoscuta de om. Dar pe langa oxigen mai contin si ioni negativi si ozon. Toate acestea au un rol foarte important pentru organism intrucat bacteriile nu se pot dezvolta intr-un mediu de ioni negativi si ozon. Uleiurile esentiale sunt alcatuite din molecule mici, care penetreaza fiecare celula in parte, “coordonand” astfel terapia de vindecare, la nivelul cel mai profund al corpului nostru. Ele pot stimula regenerarea tesuturilor sau pot stimula nervii, transporta nutrienti la celule si le oxigeneaza. Ele au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru a distruge bacteriile, ciupercile, virusii si a contribui la vindecarea fizica, ridicarea starii de spirit, eliminarea emotiilor negative si la crearea unei atmosfere romantice.

Continuare aici

Mai multe articole despre uleiuri esentiale puteti sa cititi aici.

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living