Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ulei esential de Cistus

Ulei esential de Cistus – 5 ml
english: „Cistus Essential Oil”

Aceste uleiuri esentiale provin de la cistroza, cu aroma ei moale, cu tenta de miere, despre care se spune ca ar fi trandafirul din Ierihon din Biblie. Linistitor si inviorator in acelasi timp, Ulei esential de Cistus sustine reflectia si discutiile constructive.

Aceste uleiuri esentiale provin de la cistroza, cu aroma ei moale, cu tenta de miere, despre care se spune ca ar fi trandafirul din Ierihon din Biblie. Linistitor si inviorator in acelasi timp, ulei esential de Cistus sustine reflectia si discutiile constructive.

Aladania, trandafirul salbatic de stanca de culoare roz, produce in fiecare vara pe frunzele sale verzi, lungi si inguste, o rasina aromatica neagra, labdanum. Inca din era minoica, labdanum a fost cel mai raspandit produs natural din Creta, care a fost, de asemenea, exportat. Egiptenii antici o foloseau la mumificarea corpurilor si o ardeau ca tamaie in templele lor. Minoici o foloseau pentru a parfuma zona in care locuiau si pentru a crea unguente terapeutice si cosmetice.

Dioscoride (secolul 1 d.Hr.), un medic si botanist in armata romana, face referire la proprietatile terapeutice ale labdanum. Medicul roman Celsus (25 i.Hr. – 25 d.Hr.), mentioneaza despre utilizarea rasinii de labdanum ca remediu pentru a vindeca sarcoame. Oribasios, un doctor bizantin binecunoscut care a trait in secolul al 4-lea, a creat un unguent cu ladanum impotriva caderii parului. Labdanum sau rasina ladanum sau ladanon se colecteaza in prezent exclusiv in insula Creta din Grecia, in satul Sisses. Rasina de labdanum contine compusi organici, care sunt numite diterpeni labdane, care, potrivit studiilor, au actiune antibacteriana si citostatica.

Face parte din familia Cistaceae (cunoscut si sub denumirea de Labdanum).

Metoda de extractie: distilare cu aburi din frunze si ramuri.

Ajuta: sistemul glandular, sistemul imunitar, plamanii, sistemul nervos.

Descriere

Ulei esential de Cistus

Influente: Ulei esential de Cistus are un parfum cu  efect calmant asupra nervilor, inducand starea de buna dispozitie.

Proprietati: antiviral, antibacterian, antihemoragic, antiinflamator, ajuta sistemul nervos simpatic, stimuleaza imunitatea.

Indicatii: hemoragii, artrita

Aplicare:

  • se aplica 2-4 picaturi local
  • in punctele reflexogene
  • inhalare directa
  • difuzare
  • se iau 4 picaturi ca supliment alimentar.

Poate fi adaugat in mancare ca supliment nutritiv in lapte vegetal (se dilueaza o picatura de ulei esential Cistus in aproximativ 120 ml lichid).

Ingrediente:
Alfa-p’inen (40-60%) Camfen (2-5%)
Acetat de bornil (3-6%) Trans-pinocarveol (3-6%)

ORAC: 3,860 uTE/100g

Intoarcere la Lista de accesare rapida

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential de Cistus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *