Promotiile lunii mai

Inspirata de venirea primaverii, caldurii, culorii si bucuriei specifice acestei perioade, am pregatit cateva surprize pentru aceia care vor sa isi inceapa minunata aventura in lumea uleiurilor esentiale.
Si pentru ca in luna mai  Young Living Essential Oils are o promotie absolut minunata, m-am gandit sa adaug si eu cateva elemente care sa o faca irezistibila.

Promotiile lunii mai 

Astfel, la o comanda de 350PV-uri (aproximativ 350€) , efectuata in cadrul programului Recompense esentiale, primiti cadou uleiuri in valoare de 304,61€ (pentru detalii dati clic pe denumirea uleiului):

In plus, cei care se inscriu in aceasta luna la Young Living, alegand sa le fiu eu consultant (inscriere cu Id-ul meu), si fac o comanda minima de 350 PV, primesc in plus ca bonus, amestecul de uleiuri esentiale Aroma Ease, in valoare de 41€

La sfarsitul lunii cei care indeplinesc criteriile enuntate mai sus vor participa la o Tombola (care va fi efectuata live in data de 1 iunie) ce are ca premiu Colectia de uleiuri biblice in valoare de 236€. Totalul  cumulat al bonusurilor  (inclusiv tombola) are valoarea de 582,42€.

Mai mult, vor primii din partea mea ghiduri, aplicatii, cataloage, carti, consultanta si indrumare, eu fiind alaturi de ei in acest proces de invatare si aplicare cu succes a uleiurilor esentiale.

Vreau sa vin si in intampinarea celor care doresc sa achizitioneze Setul de inceput, foarte versatil, ce contine 12 uleiuri de baza, cel mai des folosite.

Cadoul oferit pentru cei care se inscriu si comanda Setul de inceput este uleiul esential Tea Tree in valoare de 30.58€.
Iar daca doresc  sa faca si comanda pana la 350 PV se cumuleaza cele doua promotii.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va astept emailul pe adresa: contact@uleiuriesentialejoy.ro

Devino membru, folosind ID-ul meu 3183716, pentru a avea reducere de 24% la toate produsele Young Living. Inscrierea este gratuita in Europa, neavand nici o obligatie (nimic suplimentar de facut), si beneficiezi astfel de promotia lunii care consta in uleiuri cadou si multe altele. Dupa inscriere am sa te contactez si am sa iti dau multe informatii utile! Te astept cu drag.

Inscriere Young Living