Ulei esential de Rozmarin

Ulei esential de Rozmarin – 15 ml
english: Rosemary Essential Oil
latin: Rosmarinus officinalis CT cineol

Ulei esential de Rozmarin are o aroma proaspata, dulce, cu nuante de ierburi, si putin de medicamente. Uleiul confera energie si, la oboseala, poate mentine treaza atentia spirituala. Este o substanta preferata pentru produsele de ingrijire a pielii si parului.

Face parte din familia Labitae
Planta originara din Tunisia, Maroc, Spania

Metoda de extractie: distilare cu aburi din frunze

Ajuta: caile respiratorii, inima, sistemul circulator, concentrarea, ficatul.

Descriere

Ulei esential de Rozmarin


Influente:
 
Ulei esential de Rozmarin de la Young Living, are un parfum cu efect de intaritor si stabilizator emotional.

Proprietati: hepatoprotector, antitumoral, antifungic, antibacterian, antiparazitic, limpezeste mintea si sporeste capacitatea de concentrare.

Indicatii: Boli infectioase, afectiuni hepatice, hepatita, infectii ORL, pulmonare, caderea parului (alopecia areata), pierderi de memorie, Alzheimer.

Aplicare: se dilueaza 1 parte ulei essential cu 1 parte ulei vegetal

  • se aplica 2-4 picaturi local
  • in punctele reflexogene
  • inhalare directa
  • difuzare
  • se ia ca supliment alimentar in lapte vegetal (se dilueaza o picatura de ulei esential de rozmarin in aproximativ 120ml lichid).

Precautie: Poate provoca iritatii celor cu pielea sensibila. Daca sunteti insarcinata sau daca va aflati sub control medical, consultati-va medicul inainte de a folosi acest ulei. Diluati atunci cand folositi in zone sensibile ale pielii (pe fata, gat, zonele genitale etc.).
Nu lasati la indemana copiilor. Nu folositi pe copii mai mici de 4 ani.

Istoric: Rozmarinul facea parte din compozitia „Otetului de Marseille” sau „Otetului Celor 4 Hoti” (Thieves)  folosit de jefuitorii de morminte pentru a se proteja in timpul ciumei din secolul XV-lea. Numele acestui ulei provine din cuvintele latine care inseamna „roua marii” (ros + marinus). Potrivit folclorului, rozmarinul avea, initial, flori albe, dar acestea s-au facut rosii dupa ce Fecioara Maria si-a lasat mantia pe tufisul de rozmarin. Inca din Grecia antica (aproximativ 1000 B.C.), rozmarinul era ars ca tamaie. Civilizatii ulterioare credeau ca rozmarinul are puterea de a alunga spiritele malefice, a fost adoptata la un moment dat si de cei bolnavi, care ardeau rozmarin pentru a se proteja contra infectiilor.
Pana nu demult, spitalele din Franta foloseau rozmarinul pentru a dezinfecta aerul (din saloane si cabinete).

Ingrediente:
1,8 Cineol (Eucalyptol) (38-55%) Camfor (5-15%)
Alfa-pinen(9-14%)
Beta-pinen (4-9%) Camfen (2.5-6%) Borneol (1.5-5%) Limonen (1-4%)

Intoarcere la Lista de accesare rapida

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential de Rozmarin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *