Uleiuri esentiale pentru Centrul gatului

VISHUDDHA sau chakra gatului, este cea de-a 5-a chakra. Este situata in zona gatului, paralel cu glanda tiroida, care secreta hormonii tiroidieni responsabili cu cresterea si maturizarea. Controleaza vorbirea, auzul, vibratia si comunicarea. Coordoneaza glandele tiorida, paratiroida, hipotalamusul precum si gatul, esofagul, corzile vocale, limba si orificiul bucal.

La nivel emotional – independenta, mental – gandirea fluenta, spiritual – sentimentul de securitate. Este simbolizata de lotusul cu saisprezece petale si are corespondenti cromatici culorile albastru deschis sau turcoaz.

Cand Vishuddha este deschisa si echilibrata: simti ca poti comunica liber cu tine insuti si cu cei din jurul tau, sunetele te ating cu usurinta –  muzica, vibratiile etc. De altfel, te poti exprima liber prin orice mijloace iti sunt mai potrivite tie.

Vishuddha se poate bloca prin: urmarea ideilor si credintelor altor persoane, in detrimentul celor care-ti apartin. De asemenea, evitarea afirmarii adevarului si abtinerea in a spune ce simti pot bloca aceasta chakra. Furia reprimata, blocajul emotional, dar si devalorizarea pot conduce la dezechilibru.

Dezechilibrul acesteia poate duce la: astm, reflux acid, bronsita, o senzatie de apasare in gat, incapacitatea de a vorbi, pierderea vocii, dureri de gat, dureri de dinti si gingii. De asemenea, iti pierzi creativitatea, iti reprimi emotiile, furiile, si simti cat tii totul inauntrul tau.

Uleiuri esentiale pentru Centrul gatului

Aici gasiti uleiurile esentiale explicate pe larg.

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Mai multe detalii aici:

Inscriere Young Living