Uleiuri esentiale pentru Centrul Coroana

SAHASRARA sau chakra coroanei, este cea de-a 7-a chakra, este considerata ca fiind chakra constiintei pure. Ea este corespondenta glandei pituitare, care secreta hormonii cu ajutorul carora comunica cu restul sistemului endocrin si se conecteaza cu sistemul nervos central prin intermediul hipotalamusului. I se mai spune si „lotusul cu o mie de petale” si este localizata in crestetul capului (zona parietala). Chakra 7 are corespondente culorile violet sau auriu si este corelata cu intelepciunea si moartea corpului fizic. Sahasrara este responsabila de eliberarea karmei, starea fizica de meditatie, reprezentand legatura cu Sursa Universala de Energie si Constiinta Colectiva.

Cand Sahasrara este deschisa si echilibrata: simti ca te-ai trezit la viata, te intrebi daca esti prezent, te intrebi care este scopul tau in viata, care ar trebui sa fie calatoria ta in aceasta lume si cum poti ajunge acolo. Cand aceasta functioneaza normal, esti “constient”.

Sahasrara se poate bloca prin: trairea vietii intr-o stare de “somnolenta” – ca sa explic mai bine, te trezesti, mananci, lucrezi, incerci una sau doua activitati diferite, ai grija de familie, si adormi la loc. Ne miscam de la o sarcina la alta, fara sa acordam vreo importanta tranzitiei dintre acestea sau procesului in sine.

Dezechilibrul acesteia poate duce la: depresie, alienare, confuzie, plictiseala, incapacitatea de a invata.
Uleiuri esentiale pentru Centrul Coroana

Aici gasiti uleiurile esentiale explicate pe larg.

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living