FELICITARI DOINA OPREA, CASTIGATOAREA GLOBALA RACE TO THE FINISH!

 

O suta de castigatori din intreaga lume alaturi de un invitat personal se vor intalni in luna martie 2018 în frumosul golf Mauna Lani, in Hawaii, intr-o calatorie memorabila!

DOINA OPREA, CASTIGATOAREA MONDIALA LA RACE TO THE FINISH!

Câștigând primul loc dintre miile de membrii Young Living din toată lumea, felicitările noastre din toată inima merg către Doina Oprea din România, Young Living Gold și câștigătoarea oficială a Race to the Finish!

Citește mai departe pentru a afla povestea ei:

Nume
Doina Oprea

Țară
România

Rang
Gold

Descrie-te în 3 cuvinte
Nonconformist, Spiritual, Creativ

Cum te-ai simțit când ai aflat că ai câștigat concursul „Race to the Finish”?

M-am simțit bucuroasă si împlinită. Pentru cineva din Romania a fost o provocare să țină pasul cu țări care au o putere economica mult mai mare si alta deschidere către acest tip de business. Deși am fost mult timp pe primul loc în aceasta cursă, spre final lucrurile s-au precipitat si am avut mari emoții pana în ultima clipă. Însă a meritat!

Descrieți-vă călătoria spre primul loc, ce ați făcut și cum ați stat motivați?

Am sperat din start să câștig această competiție și chiar daca îmi place enorm ceea ce fac si lucrez in general foarte mult, recunosc că pentru aceasta ocazie mi-am intensificat eforturile si m-am dedicat complet acestui scop. Tot ceea ce făceam înainte pentru a mă dezvolta a fost multiplicat și mi-am folosit creativitatea ca să descopăr noi moduri de a ajunge la oameni și de a le capta interesul în direcția pe care o doream.
Am realizat cu aceasta ocazie cât de inventivă devine mintea când este provocată să își depășească limitele și sa iasă din zona de confort. Pentru mine, acesta a fost un prilej de autodepășire pe mai multe planuri, iar in momentele in care lucrurile nu păreau favorabile a fost un act de încredere în mine și în puterea mea de a realiza ceea ce mi-am propus. Young Living este un stil de viață și cea mai mare împlinire o am când văd cum oamenii își schimbă viețile in bine urmându-mi sfaturile, iar mărturiile pe care le primesc zilnic mă fac să merg înainte cu tot entuziasmul.

Care este sfatul dvs. pentru noii membri?

Dorința de a ajuta oamenii este cea mai importantă; restul vine de la sine.

Ce iubiti cel mai mult la Young Living?

Este starea de miracol pe care o trăim chiar și după câțiva ani după ce folosim aceste uleiuri esențiale. Sunt mereu uimită cât de precis, rapid și magic acționează acestea. Sunt un dar misterios trimis umanității în aceasta perioada atât de problematica. Sunt profund impresionată de genialitatea lui Gary Young, de tot ce a făcut și face pentru a duce în fiecare casă acest dar. Îi sunt profund recunoscătoare și îi admir activitatea. Mă bucur ca fac parte și eu din acest flux.

Sursa: GROW