FELICITARI DOINA OPREA, CASTIGATOAREA GLOBALA RACE TO THE FINISH!

O suta de castigatori din intreaga lume alaturi de un invitat personal se vor intalni in luna martie 2018 în frumosul golf Mauna Lani, in Hawaii, intr-o calatorie memorabila!

DOINA OPREA, CASTIGATOAREA MONDIALA LA RACE TO THE FINISH!

Câștigând primul loc dintre miile de membrii Young Living din toată lumea, felicitările noastre din toată inima merg către Doina Oprea din România, Young Living Gold și câștigătoarea oficială a Race to the Finish!

Citește mai departe pentru a afla povestea ei:

Doina Oprea

Nume
Doina Oprea

Țară
România

Rang
Gold

Descrie-te în 3 cuvinte
Nonconformist, Spiritual, Creativ

Cum te-ai simțit cand ai aflat că ai castigat concursul „Race to the Finish”?

M-am simtit bucuroasa si implinita. Pentru cineva din Romania a fost o provocare sa tina pasul cu tari care au o putere economica mult mai mare si alta deschidere catre acest tip de business. Desi am fost mult timp pe primul loc in aceasta cursa, spre final lucrurile s-au precipitat si am avut mari emotii pana in ultima clipa. Insa a meritat!

Descrieti-va calatoria spre primul loc, ce ați facut si cum ati stat motivat?

Am sperat din start sa castig aceasta competiție si chiar daca imi place enorm ceea ce fac si lucrez in general foarte mult, recunosc ca pentru aceasta ocazie mi-am intensificat eforturile si m-am dedicat complet acestui scop. Tot ceea ce faceam inainte pentru a ma dezvolta a fost multiplicat si mi-am folosit creativitatea ca sa descopar noi moduri de a ajunge la oameni si de a le capta interesul in direcția pe care o doream. Am realizat cu aceasta ocazie cat de inventiva devine mintea cand este provocata sa isi depaseasca limitele si sa iasa din zona de confort. Pentru mine, acesta a fost un prilej de autodepasire pe mai multe planuri, iar in momentele in care lucrurile nu pareau favorabile a fost un act de incredere in mine si in puterea mea de a realiza ceea ce mi-am propus. Young Living este un stil de viața si cea mai mare implinire o am cand vad cum oamenii isi schimba viețile in bine urmandu-mi sfaturile, iar marturiile pe care le primesc zilnic ma fac sa merg inainte cu tot entuziasmul.

Care este sfatul dvs. pentru noii membri?

Dorinta de a ajuta oamenii este cea mai importantă; restul vine de la sine.

Ce iubiti cel mai mult la Young Living?

Este starea de miracol pe care o traim chiar si dupa cativa ani dupa ce folosim aceste uleiuri esentiale. Sunt mereu uimita cat de precis, rapid si magic actioneaza acestea. Sunt un dar misterios trimis umanitatii in aceasta perioada atat de problematica. Sunt profund impresionata de genialitatea lui Gary Young, de tot ce a facut si face pentru a duce in fiecare casa acest dar. Ii sunt profund recunoscatoare si ii admir activitatea. Ma bucur ca fac parte si eu din acest flux.

Sursa: GROW