2017 Croaziera Liderilor Young Living din intreaga lume

Nu era in plan sa scriu un articol despre Croaziera Liderilor Young Living, dar pe masura ce trece timpul, tot mai mult imi dau seama cat de extraordinara a fost aceasta experienta si cat de unica a fost sansa de a ma numara printre participanti. Asa ca simt nevoia sa las cateva impresii, total subiective, pentru ca evenimentul a fost atat de complex  si s-a desfasurat pe atatea planuri simultan, incat cu greu poate sa fie cuprins in cuvintele unei singure persoane.

A fost o premiera absoluta la Young Living, pentru ca, pentru prima data, a fost rezervat un intreg vas de croaziera pentru reunirea liderilor din intreaga lume. Aceasta a fost o recompensa generoasa  in urma unei provocari care s-a desfasurat pe parcursul a 5 luni  de activitate (1 iunie 2016 – 31 octombrie 2016), urmarind anumite target-uri de crestere si dezvoltare.
In final au fost 500 de castigatori din intreaga lume, dintre care 17 locuri au fost ocupate de catre cei din Europa, (respectiv 2 locuri din Romania), fiecare dintre acestia putand sa porneasca  in aceasta aventura insotiti de catre inca o persoana.

Croaziera s-a desfasurat in perioada 29 martie 2017- 4 aprilie 2017, a pornit din Tampa (Florida) si a ajuns in Caraibe: Roatan (Honduras) si Belize, unde s-au facut excursii de cate o zi.

In timpul petrecut pe vas s-au organizat o multime de evenimente, demonstratii, worksop-uri, expuneri, jocuri, si au fost oferite multe surprize pe durata intregului eveniment, incluzand produse Young Living si cadouri personalizate. Un adevarat rasfat. Au fost petreceri minunate, printre care o seara tematica NingXia (in care toata lumea a dansat imbracata in rosu, band si savurand minunata bautura din goji), o seara formala, si o petrecerea karaoke de Incheiere a evenimentului.

Cu aceasta ocazie am cunoscut multi oameni speciali din conducerea Young Living si lideri din intreaga lume, care au fost pentru mine un exemplu de vis implinit, de care m-am simtit legata prin iubirea comuna pentru aceste uleiuri esentiale fabuloase. M-a impresionat in mod placut firescul si maniera calda de comunicare intre toti participantii, indiferent de nivelul la care erau. Am simtit la modul real starea ca suntem intr-o mare familie.

Directorului general executiv, dna. Mary Young, alaturi de intreaga echipa de conducere executiva, au fost mereu prezenti, incepand cu discursul adresat tuturor participantilor in marea sala de teatru, sau dansand pe puntea cu piscina la petrecere de la lansarea in larg, pana la multitudinea de evenimente de pe vas, sau la marea poza de grup luata la final, intregita de o filmare cu drona, in care s-a transmis un salut general exuberant catre D. Gary Young, Fondatorul si Presedintele Companiei, care nu a putut sa participe la acest eveniment. Un minunat exemplu de integrare armonioasa a totului in tot.

Am avut ocazia sa ii cunosc si sa interactionez cu toti leaderii din Europa care erau prezenti la eveniment, iar Peter Foss, Presedintele Young Living Europa, ne-a acordat o atentie deosebita, organizand intalniri si mese luate impreuna, unde am putut sa socializam, sa ne cunostem si sa spunem/auzim povestiri inspirationale despre experienta noastra Young Living.

Peter Foss a avut multe cuvinte de laude pentru Romania, si chiar am fost impresionata de cata lume din conducere, atunci cand auzea ca suntem din Romania, invariabil spunea, „wow, sunteti senzationali, ceea ce faceti voi acolo este absolut minunat”, referindu-se la faptul ca in Romania este pe locul 3 in topul tarilor din Europa cu cea mai mare crestere din 2016, asta aratand, inca o data, cat de deschisi suntem ca si popor la lucrurile de valoare, indiferent din ce domeniu vin ele.

Deoarece cuvintele mele pot sa dea doar cateva tuse de culoare la acest tablou minunat, am sa va invit sa va completati imaginea de ansamblu intr-un mod vizual.

Sper ca vizionarea filmelor sa va transmita cate ceva din veselia, jucausenia, rafinamentul si firescul interactiunilor umane care au avut loc in aceasta frumoasa aventura.

Si, de ce nu, sa va inspire sa ajungeti si voi la urmatoarea croaziera Young Living.

Mai multe poze gasiti aici.

Si am sa inchei intr-o nota umoristica, aratand cum uleiurile esentiale Young Living te fac vesel si creativ.

 

 

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living