Lady Sclareol-amestec uleiuri esentiale

Lady Sclareol-amestec uleiuri esentiale – 15ml
english: Lady Sclareol Essential Oil Blend

Lady Sclareol-amestec uleiuri esentiale este un amestec seducator de uleiuri esentiale cu arome superbe, cu efect ametitor si atragator. Este bogat in fitoestrogeni. Amplifica latura feminina prin marirea nivelului de estrogen si prin imbunatatirea starii de spirit. Ajuta si in ameliorarea simptomelor menstruale si premenstruale.
Aduce sentimentul de iubire inimii, merita folosit ca parfum avand un efect seducator.
Nu este doar un parfum seducator ci este benefic si pentru piele. Este un remediu folosit in caz de infertilitate si impotenta. Energizeaza si intensifica serile petrecute impreuna cu partenerul.

Descriere

Lady Sclareol-amestec uleiuri esentiale

Influente: Influenteaza sistemul hormonal, sistemul nervos si pielea. Deschide chakra sacrala si a inimii.

Proprietati: afrodiziac pentru femei, intensifica relatiile, armonizeaza sistemele corpului, echilibreaza hormonal, induce erotism, energizant si stimulant sexual, promoveaza emotia iubirii, a intimitatii si a increderii. Ne ajuta sa ne eliberam de blocajele emotionale, sa putem sa ne iubim pe noi insine si pe ceilalti.

Indicatii: impotenta, frigiditate, tulburari hormonale, histerectomie, infertilitate, menopauza, simptome menstruale.

Aplicare: nediluat

  • 2-4 picaturi pe incheieturi, pe marginea urechilor, pe ceafa , pe talpi
  • 2-4 picaturi in apa de baie
  • Pe punctele reflexogene de pe talpa
  • Inhalare directa
  • Difuzare la rece
  • 1 la 15 picaturi de ulei vegetal pentru masajul corporal
  • Compresa calda pe abdomenul inferior pentru ameliorarea simptomelor menstruale
  • Pe ambele parti ale gleznelor, pe proiectia organelor genitale
  • Ca parfum

Ingrediente:

  • Salvie tamaioasa (Clary sage): Contine sclareol natural care este un fitoestrogen natural care mimeaza si stimuleaza estrogenul in organism. Ajuta in simptomele premenstruale si menstruale. Echilibreaza hormonal si accentueaza starea de visare. Are proprietati anticonvulsive, antifungice, sedative, calmante si de tonifiere a nervilor.
  • Salvie spaniola (Spanish sage): buna pentru a ancora oamenii si pentru a putea respira mai profund. Amerindienii foloseau acest ulei de salvie in ritualul pentru purificare, dechidere si o mai buna inspiratie a spiritului. Si in Spania exista aceasta traditie de a folosi uleiul esential de salvie pentru purificare, curatire si armonizare.
  • Muscata (Geranium): are proprietati antiinflamatoare, antioxidante, antidepresive si sedative. Echilibreaza hormonal si descarca toxinele din ficat unde sunt stocate furia si frica. Parfumul sau inalta spiritul si elibereaza emotiile negative pentru ca bucuria sa poata fi atinsa.
  • Lemn de trandafir (Rosewood): are proprietati antivirale, antibacteriene, antiinfectioase si antifungice Continutul ridicat de linalool da efect de relaxare si de forta. Stabilizeaza emotiile in cazul celor supusi unui stres emotional si depresiei.
  • Ylang Ylang: este folosit traditional pentru a echilibra functia inimii, a trata tahicardia (batai rapide ale inimii) si pentru a reduce tensiunea arterial. Deasemenea combate insomnia.
  • Portocala (Orange): inalta mintea si corpul, aduce bucurie, pace, securitate, fericire celor care il au. Sunt studii care atesta efectul antidepresiv si stimulant al sistemului imunitar.
  • Lemn de santal (Sandalwood): Este antidepresiv, astringent, afrodisiac, sedativ. Echilibreaza emotional. Ajuta in depresie si stress. Continutul ridicat de sesquiterpene stimuleaza glanda pineal si regiunea limbica a creierului care este centrul memoriei afective. In mod traditional se foloseste la yoga si meditatie dar poate ajuta si la indepartarea programelor negative de la nivelul celulelor.
  • Iasomie (Jasmine): are proprietati antidepresive, antispasmotice si antiinfectioase. Emana un parfum splendid care revitalizeaza spiritul si aduce sentimente de iubire, putere si bucurie. Este folosit pentru a elibera de suferinta, depresia, epuizarea nervoasa si in frigiditate. Scoate la suprafata atributele feminine.
  • Iarba de Vetiver (Vetiver): impamanteza si stabilizeaza din punct de vedere psihologic. S-a demonstrat ca ajuta in gestionarea situatiilor de stres si in insomnie.
  • Cimbru de padure (Tansy, Idaho): este antiviral, antiinfectios, antibacterian, invinge racelile, gripa si infectiile. Comform studiilor ajuta in probleme ale pielii, intareste rinichii, inima, articulatiile si sistemul digestiv.

Intoarcere la Lista de accesare rapida

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

 

Inscriere Young Living

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lady Sclareol-amestec uleiuri esentiale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *