Peace & Calming II-amestec uleiuri esentiale

Peace & Calming II-amestec uleiuri esentiale– 5 ml
english: Peace & Calming II Essential Oil Blend

Peace & Calming II-amestec uleiuri esentiale a fost creat de dr. Gary Young ca si o alternativa la amestecul Peace & Calming, alegand ingredientele astfel incat reteta sa fie o reinterpretare a predecesorului sau, dar sa poata oferi aceeasi experienta. Continand o multime de uleiuri esentiale, acest produs creeaza o aroma placuta si relaxanta atunci cand este inhalat sau difuzat. Infrumuseteaza aspectul pielii.

Descriere

Peace & Calming II-amestec uleiuri esentiale

Ingrediente:

  • Mandarin (Tangerine): are proprietati antifungice, antiseptice, antispasmotice si sedative. Eleveaza mintea si corpul, aduce pace si fericire. Reduce stresul, iritabilitatea si insomnia.
  • Portocal (Orange): inalta mintea si corpul, aduce bucurie, pace, securitate, fericire celor care il au. Sunt studii care atesta efectul antidepresiv si stimulant al sistemului imunitar.
  • Ylang Ylang: este folosit traditional pentru a echilibra functia inimii, a trata tahicardia (batai rapide ale inimii) si pentru a reduce tensiunea arterial. Deasemenea combate insomnia. Echilibreaza energiile masculine si feminine. Reda increderea si echilibrul.
  • Paciuli (Patchouli): Era folosit in parfumarea hainelor si caselor pentru a atrage lucruri bune in viata. Legendele spun ca reprezinta banii si cei care il au sunt bogati. Stimuleaza centrul limbic al creierului datorita nivelului inalt de sesquiterpene. Restabileste echilibrul mental si emotional si energizeaza mintea.
  • Molid negru (Northern Lights Black Spruce): Are proprietati antispasmodice, este antiparazitic, antiseptic, antiinflamator, mimeaza efectele hormonilor, precum si pe cele ale cortizonului, stimuleaza imunitatea. Indicat in artrita/reumatism, infectii fungice (candida), infectii ale cailor respiratorii/sinusurilor, sciatica/lumbago
  • Chamomilla recutita (Matricaria) flower oil,
  • Iarba de Vetiver (Vetiver): impamanteza si stabilizeaza din punct de vedere psihologic. S-a demonstrat ca ajuta in gestionarea situatiilor de stres si in insomnie.
  • Cistus (Rose of Sharon ): Are proprietati antivirale, antibacteriane, este antihemoragic, antiinflamator, ajuta sistemul nervos simpatic, stimuleaza imunitatea. Este indicat in hemoragii, artrita.
  • Bergamota (Bergamot): este analgezic, antiinfectios, antiinflamator, antibacterian. Are efect de improspatare si de inaltare. Echilibreaza hormonal. Are o capacitate unica de calmare a emotiilor, alina stresul, anxietatea si tensiunile.
  • Cassia (Cinnamomum cassia)
  • Davana (Artemisia pallens)

Intoarcere la Lista de accesare rapida

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

 

Inscriere Young Living

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Peace & Calming II-amestec uleiuri esentiale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *