Three Wise Men-amestec uleiuri esentiale

Three Wise Men-amestec uleiuri esentiale– 15 ml
english: Three Wise Men Essential Oil Blend 

Three Wise Men-amestec uleiuri esentiale promoveaza sentimente pozitive si deschiderea spirituala. Este considerat un cadou esential, datorita capacitatii sale de stimulare a echilibrului emotional, de calmare si de alinare.

Descriere

Three Wise Men-amestec uleiuri esentiale

AplicareDifuzeaza, inhaleaza direct sau adauga 2-4 picaturi la apa de baie. Adauga 2 picaturi pe coroana, in spatele urechilor, peste sprancene, pe piept, timus sau in spatele gatului. Pentru masajul corporal, dilueaza o parte din amestecul de uleiuri esentiale Three Wise Men cu 15 parti din complexul de uleiuri vegetale V-6. Aplica 4-8 picaturi pe bile de bumbac si amplaseaza-le langa gurile de aerisire. Aplica 2 picaturi pe bile de bumbac si amplaseaza-le in dulapuri.

Precautii: Poate irita pielea. In cazul in care esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, consulta medicul inainte de utilizare.

Ingrediente:

  • Molidul (Picea mariana): Are proprietati antispasmodice, este antiparazitic, antiseptic, antiinflamator, mimeaza efectele hormonilor, precum si pe cele ale cortizonului, stimuleaza imunitatea. Indicat in artrita/reumatism, infectii fungice (candida), infectii ale cailor respiratorii/sinusurilor, sciatica/lumbago.
  • Lemn de santal (Sandalwood): Este antidepresiv, astringent, afrodisiac, sedativ. Echilibreaza emotional. Ajuta in depresie si stress. Continutul ridicat de sesquiterpene stimuleaza glanda pineal si regiunea limbica a creierului care este centrul memoriei afective. In mod traditional se foloseste la yoga si meditatie dar poate ajuta si la indepartarea programelor negative de la nivelul celulelor.
  • Ienupar (Juniper): are proprietati antiseptice, detoxifiante , diuretice si antispasmotice. Este epurator si detoxifiant. Eleveaza constiinta si creaza sentimentul de iubire si pace.
  • Tamaie (Frankincense): Activeaza imunitatea. Stimuleaza si oxigeneaza regiunea limbica a creierului, care este centrul memoriei afective, ceea ce eleveaza starea de spirit si relaxeaza. In medicina europeana se foloseste pentru a combate depresia. Este considerat un ulei sfant de ungere si a fost folosit in ceremonii religioase in Orientul Mijlociu de mii de ani.
  • Iarba de Smirna (Myrrh): Are proprietati antioxidante, antiinflamatoare, antitumorale si antivirale. Este excelent pentru infectii fungice si probleme ale pielii. Are unul dintre cele mai ridicate nivele de sesquiterpene, care sunt niste component ce stimuleaza hipotalamusul, glanda pituitara si amigdala, centrul de control al emotiilor si de eliberare a hormonilor in creier. Este un ulei regal si da sentimentul de demnitate. Poseda frecventa bogatiei.
  • Molidul (Picea mariana): Are proprietati antispasmodice, este antiparazitic, antiseptic, antiinflamator, mimeaza efectele hormonilor, precum si pe cele ale cortizonului, stimuleaza imunitatea. Indicat in artrita/reumatism, infectii fungice (candida), infectii ale cailor respiratorii/sinusurilor, sciatica/lumbago.

Intoarcere la Lista de accesare rapida

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Three Wise Men-amestec uleiuri esentiale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *