Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Antreprenoriat in Young Living cu Peter Foss

Eveniment de exceptie la Cluj!!

Avem acum privilegiul de a interactiona cu unul dintre cei mai buni specialisti in vanzari si marketing la nivel mondial! Peter Foss este presedinte regional Young Living Europe. Este manager, consultant de afaceri si profesor cu o experienta de peste 25 de ani in dezvoltarea afacerilor internationale, antreprenoriat, management, strategie si leadership.

Peter Foss este originar din Danemarca, unde si-a facut studiile universitare in vanzari si marketing. Are o bogata experienta in vanzarile de tip Network Marketing, fiind director executiv al unora dintre cele mai mari companii de profil la nivel mondial. In aceasta calitate, Peter Foss a sustinut prezentari la peste 200 de evenimente de Network Marketing, unele avand peste 10000 de participanti. A contribuit la creseterea substantiala a cifrei de afaceri a companiilor in care a activat.

Pe baza acestei bogate experiente, Peter Foss s-a implicat si in consultanta, in management international, ca partener al companiei Strategic Leadership Partners. In calitate de consultant, Peter a lucrat pentru mai mult de 100 de organizatii, incluzand start-up-uri si companii listate in Fortune 500. De-a lungul carierei sale, Peter Foss a lucrat cu unele dintre cele mai mari companii la nivel mondial, precum General Motors, 3M, Honda si Ford.

Peter Foss activeaza, de asemenea, in invatamantul universitar. A fost profesor asociat la Odense University (in Danemarca, unde si-a facut el insusi studiile), si la Westminster College (SUA). Actualmente, este profesor asociat la John M. Huntsman School of Business din cadrul Utah State University (SUA), unde preda Antreprenoriat si Strategii Avansate; in 2014 a fost desemnat drept ”Profesor al anului”.
Peter este, asadar, una dintre cele mai competente persoane la nivel mondial pentru a raspunde la orice intrebare legata de dezvoltarea unei afaceri in Young Living!

Peter s-a nascut si a crescut in Europa, dar a trait, in ultimii 25 de ani, in Korea, Japonia, Australia si America. De-a lungul carierei sale, a calatorit aproape 5 milioane de kilometri; a ajuns sa vorbeasca fluent 6 limbi. Este casatorit, are patru copii si sapte nepoti.
Locul desfasurarii evenimentului: Cluj-Napoca, Universitatea Dimitrie Cantemir, Facultatea de Stiinte Economice, Amfiteatrul Roman Crisan (parter), Str. Teodor Mihali 60

Cost bilet: 11 euro. Se asigura traducere simultana din si in engleza.

Pentru inscriere, va rugam sa accesati acest link.

Leave A Comment