Decembrie, luna cadourilor cu Uleiuri Esentiale Young Living

In perioada 1-31 Decembrie 2017, toti NOII INSCRISI de mine la Compania YOUNG LIVING, sau cei care sunt deja Membrii dar nu au facut niciodata pana acum o comanda prin programul ESSENTIAL REWARDS,  si care efectueaza o  comanda minima de 100 PV prin acest program (aproximativ 100$) vor primii din partea mea intre 1-3 uleiuri cadou, in functie de marimea comenzii.

Cei care vor face o comanda de 450 PV-uri, pe langa cele 3 uleiuri cadou din partea mea si cele 8 uleiuri care sunt oferite la promotiile lunii Decembrie din partea Companiei: Thieves, Orange, Ginger, Frankincese, Cypress, Palo Santo, Juniper, Cistus, cadouri in valoare de  €259,   vor primii ca si bonus din partea mea amestecul de uleiuri esentiale ABUNDANCE.

Pentru asta trebuie sa imi trimiteti un e-mail pe adresa doina.oprea@gmail.com si veti primii toate informatiile necesare inscrierii si modalitatii de a comanda.

Precizez ca aveti ca si membru reducere de 24% la toate produsele Young Living, inscrierea e gratuita in Europa si nu presupune obligatii de nici un fel din partea voastra. Plus ca beneficiati de promotia lunii care consta in uleiuri cadou si multe altele.

Poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 

Inscriere Young Living