Inscriere la Young Living Essential Oils
cel mai mare producator de uleiuri esentiale din lumeCa si membru beneficiati de 24% reducere la toate produsele lor. Inscrierea este gratuita in Europa si nu aveti nici o obligatie (nu trebuie sa promovati produsele sau sa cumparati lunar). In plus beneficiati de promotia lunii care vine cu multe uleiuri cadou si alte bonusuri.

Instructiuni:

 Va conectati pe site-ul Young Living

  1. Lasati ID-urile care apar deja. (Adica 3183716 la sponsor si enroller). Alegeti tara si limba daca nu sunt selectate deja.
  2. O sa urmeze o pagina cu seturi, mergeti in partea de jos a paginii si continuati fara sa cumparati nimic, pentru Europa inscrierea e gratuita si daca doriti puteti sa comandat setul dupa finalizarea inscrierii.
  3. Completati cu datele voastre.
  4. Dupa inscriere am sa va trimit un mail cu un ghid cadou de 400 de pagini cadou si multe alte resurse utile, inclusiv informatii referitoare la cum e cel mai avantajos de a comanda.
    Va dau toate instrumentele prin care sa va descurcati usor in lumea asta a uleiurilor esential. Plus ca o sa putem sa vorbim oricand doriti sau aveti nevoie de informatii. Daca e nevoie putem sa facem si sesiuni video pentru consultatii gratuite.
  5. Am si un grup pe Facebook numai pentru cei inscrisi la mine si o sa va adaug si acolo daca doriti.

Mai multe articole despre uleiuri esentiale puteti sa cititi aici.

Pentru orice intrebari, va rog sa ma contactati: telefon 0744-532216 sau la adresa contact@uleiuriesentialejoy.ro