Uleiuri esentiale pentru Centrul fruntii

AJNA, sau „Cel de-al treilea ochi”, este cea de-a 6-a chakra. O regasim in centrul fruntii si este corespondenta glandei pineale, o glanda sensibila la lumina care secreta hormonul numit melatonina responsabil cu reglarea starilor de somn–veghe–vigilenta. De asemenea, Ajna controleaza simtul vizual, nasul, urechile, sinusurile. Ea este simbolizata de lotusul cu doua petale si are corespondenti cromatici culorile alb, indigo sau albastru inchis. Ajna guverneaza gandirea, vederea interioara, viziunile si visele, cunoasterea spirituala.

Cand Ajna este deschisa si echilibrata: te simti conectat la intuitie, spirit si sine. Iti este usor sa percepi lumea din jurul tau asa cum este ea, si nu cum media sau societatea incearca sa iti transmita. Simti ca viata ta are un sens mai profund. Esti in ton cu visele tale si te si simti un pic clarvazator.

Ajna se poate bloca prin: dominatia iluziilor, prin credinta ca viata ta ar trebui sa arate intr-un anume fel – asa cum poate ti s-a transmis prin media sau ai fost indrumat toata viata ta. Ajna se poate bloca si prin trairea orbeste a vietii, prin neurmarea intuitiei, urmarirea prea mult a programelor tv, prin petrecerea majoritatii timpului in fata unui ecran. Dezechilibrul apare si atunci cand nu mai esti conectat la sine.

Dezechilibrul acesteia poate duce la: migrene, orbire sau vedere incetosata, incapacitatea de a te concentra, cosmaruri, dureri de ochi, stari de nervozitate, anxietate, sentimentul de fara rost, auto-critica, incapacitatea de a vedea dincolo de iluzii sau de a vedea lucrurile asa cum sunt.

Uleiuri esentiale pentru Centrul fruntii

Aici gasiti uleiurile esentiale explicate pe larg.

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living