Uleiurile esentiale si gradele lor de puritate

Preturile uleiurilor esentiale sunt in stransa legatura cu gradele lor de puritate.

Exista 4 grade de puritate a uleiurilor esentiale, si in functie de ce alegem sa utilizam, o sa avem rezultatele diferite.

Uleiurile esentiale si gradele lor de puritate

Grad A

Uleiuri esentiale pure, de calitate si grad terapeutic. Sunt obtinute din plante crescute organic, culese la momentul optim si apoi distilate la temperaturi si presiuni controlate. Aceasta este categoria in care se afla Uleiurile Esentiale Young Living. Ca si recunoastere a acestei calitati, la ora actuala exista peste 50 de spitale in SUA care folosesc Uleiurile Esentiale Young Living in tratarea pacientilor. Lista acestor spitale o gasiti in acest articol.

Grad B

Uleiuri esentiale de grad alimentar, pot contine substante sintetice, pesticide, fertilizatoare, extensii chimice, sintetice, sau uleiuri de amestec. Trebuie sa ne dea de gandit ca aceste uleiuri sunt aprobate ca fiind de grad alimentar.

Grad C

Uleiuri esentiale de grad aromatic-parfumuri, pot contine aceleasi elemente chimice adulterante ca si uleiurile de grad alimentar. De obicei ele contin solventi care sunt folositi in procesul de distilare pentru a obtine o cantitate mai mare de ulei. Anumiti solventi sunt cunoscuti ca fiind cancerigeni. Aceste uleiuri le gasim in magazine, iar oamenii le cumpara pentru mirosul placut, necunoscand efectele negative pe care aceste uleiuri-parfumuri le pot provoca.

Apa Florala

Este rezultata din procesul de distilare cu aburi a plantelor, si este un produs de calitate doar daca provine din procesul de distilare de Grad A. Daca provine din procesul de distilare a unor produse de slaba calitate, bineinteles si calitatea ei este nesatisfacatoare.

Liste de preturi pentru Europa:

PRETURI CLIENTI

PRETURI MEMBRII

Mai multe articole despre uleiuri esentiale puteti sa cititi aici.

Daca doresti sa comanzi uleiurile esentiale de la Young Living cu 24% mai ieftin, poti sa te inscrii folosind ID-ul 3183716 (cu mentiunea ca pentru Europa nu trebuie sa luati Starter Kit, inscrierea este gratuita).

Inscriere Young Living